fredag 20 augusti 2010

Betingad reflex

Klockan är hundra och jag är på väg hem från krogen, men att det finns en Bamse vi inte läst i 7Elevens tidningshylla lägger jag tydligen märke till ändå.

4 kommentarer:

 1. Vilken partypingla du blivit då! :) Det är bra.

  SvaraRadera
 2. Blivit? :) Om man nu kan klassas som partypingla när man tycker att det är sent klockan elva.

  SvaraRadera
 3. Hej Jonna Grattis i efterskott!

  Nu ska du få ett låångt inlägg om att campa med barn - vår version;
  Vi är verkligen helnöjda. Ebbe var duktig, vi hade laddat ordentligt med leksaker i bilen till honom. Lite gnäll då & då, men det löste sig med hjälp av rastplatser och fika längs vägen. Att tälta var så mysigt, fast trångt och annorlunda från hemma såklart. Vi hade ett stort tält med små "sovrum" för två inne i yttertältet. Ebbe ville såklart inte sova ensam i ett av de små sovrummen, och vi sov därför alla tre ihop. Han var lite orolig första natten men vi lovade honom dyrt och heligt att inte lämna tältet (den enda kompromiss han köpte som inte innebar det han ville, att vi skulle sova med honom direkt) så vi satt utanför hans lilla sovdel och spelade skitgubbe och åt allt godis han inte får smaka håhå. han la sig lite senare än vanligt, runt 20-21 kanske, men vaknade inte så tidigt som jag trodde han skulle göra utan sov som vanligt på mornarna. och han somnade så lugn, trots att vi pratade högt och stojjade.
  vi hade redan bestämt att det skulle vara lite för honom vi gjorde det här, så vi hade ebbe aktiviteter mest hela dagen, men ju lyckligare han blev desto bättre blev vår resa trots att jag & oscar var helt slut på kvällarna. Sommnade inte senare än 22 någon kväll..äsch det är ju säkert olika för alla det här med att campa, men vi hade det verkligen himla mysigt även om jag längtar tills ebbe är lite större och kan springa runt med andra kids på campingen. nu hängde han mest med oss. vädret lite trist. men svalt i tältet på mornarna. plus i kanten. och camping behöver ju inte bli så mycket dyrare än vad man egentligen har lust med. det är ett plus i kanten. så långt, men det var verkligen trevligt. OM man gillar att campa från början så är det himla kul att prova med barn. vågar jag påstå:)

  SvaraRadera
 4. ps. ja nu frågade du ju om det inte var jobbigt alls, och det var jobbigt såklart att vara aktiv superförälder hela dagen utan bloggläsarpaus. och när han blev ledsen första kvällen tänkte vi först att det var kört & att han inte skulle kunna sova gott. men det mesta löste sig och blev bra. så det var lite jobbigt med. ska inte låta för klämkäck, fy sjutton.

  SvaraRadera