torsdag 28 oktober 2010

La luggo

Surprise! Här kommer jag med en käck liten lugg. Misstänker att jag inom kort mest kommer vara förbannad på den så jag passar på att njuta medan den ännu bär spår av frisörens kärleksfulla omvårdnad, även om de ljuva västkustvindarna, samt det faktum att det här är premiären för självporträtt by mobilkamera, bidragit med en lätt sinnesslö look.

10 kommentarer:

 1. Åh! Är det så du ser ut! Fin fin fin!

  Fint med lugg!

  SvaraRadera
 2. Men hej :) Fin!
  Jag pendlar hela tiden mellan kort lugg, lugg på utväxt, beslut om lugg igen. Neverending story.

  SvaraRadera
 3. Du är jättefin, trots sinnesslö look! :)

  SvaraRadera
 4. Hej där!
  Själv är jag när det gäller dylikt en liten feglort [låter DLGB figurera på alla bilder och klipper bara toppar].

  P.S. Jag känner mig inte dissad om man väljer bort awardtramset [men hittade en mysko länk till ditt utkast i min statistik]. Och nej, du ser mer nonchigt blasé ut än sinnesslö.

  SvaraRadera
 5. hejhej vad trevligt ja tycker du ser fin ut i lugg, även om jag då inte har någon "före-bild" att jämföra resultatet med. Men du är fin överhuvudtaget!

  /Jennie

  SvaraRadera
 6. Du är alltid så fin Jonna, sinnesslö eller ej :) Själv är jag för feg för lugg, är tveksam både kring om jag kommer kunna underhålla den (en virvel som måste kammas bort frenetiskt + klipptidsbokarskräck = dåligt) samt om jag möjligtvis ser tolv år gammal ut med lugg. Men jag avundas alla som vågar, det är ju störtfint med lugg!

  SvaraRadera
 7. Lugg is the shit.

  Jag gillar frippan överhuvudtaget och fin det är du alltid.

  Ses på lördag.

  SvaraRadera
 8. Svinschysst lugg! Jag har en mer skamklippt version (norskt uttryck). Vad smal du ser ut? Har ni inte råd med mat längre i finans-kris-drabbade Sverige eller? :) Kram

  SvaraRadera
 9. Tack alla! Jag är mycket nöjd med att jag vågade.

  Rookie Mom: Jaha, du lyckades få en sneak preview. Det var ju inte meningen :) Jag har jobbat på det inlägget flera dagar, varje gång jag börjat skriva har antingen Hrönn vaknat eller någon annan form av panik uppstått. Antagligen dök länken upp där efter att jag testat om länkarna i mitt inlägg funkade.

  Frida: Haha, "skamklippt" måste vara bästa ordet. Och visst har vi råd med mat, det är nog bara någon skugga som faller på mig, jag väger fan lika mycket nu som när jag var gravid. *ångest*

  SvaraRadera
 10. fint :) lugg is the shit. förövrigt är du jättelik mamma på den här bilden :O

  SvaraRadera