tisdag 5 juli 2011

Ölvolontärer sökes för tillfälligt uppdrag

Jag är inget stort fan av sommartidtabellen. Restiden blir nästan dubbelt så lång. Men det ger mig åtminstone gott om tid att spana på morgonpendlare och motionärer. Och så hinner jag såklart fantisera en hel del om alla öl jag skulle kunna dricka i Hagabions käcka källare, eller ännu hellre på uteserveringen. Efter arbetstid alltså, inte klockan halv sju på morgonen. Någon frivillig?

8 kommentarer:

 1. Inte på temat amning men på temat mata spädbarn så har jag kommit undan med att (1) inte handla något (2) få min nappflaska värmd samt (3) köra bort några betalande gäster som satt vid ett bord på det fulla mcdonaldset. De vid bordet gick gärna för de var ändå typ klara, fick någon irriterad blick av personalen men inga vakter. Jag köpte nog en liten dricka efteråt för att mildra skammen, men mitt barn behövde äta och då tänker jag att det finns ett visst mått av överseende. Jag vill tänka mig att samma sak gäller om man langar upp tutten.

  SvaraRadera
 2. Och så kommenterade jag fel inlägg!
  Jag dricker dock gärna öl men isf i veckan nästa vecka.

  SvaraRadera
 3. jag är inte nödbedd! var faktiskt där i lördags och pressade i värmen!

  SvaraRadera
 4. Lina: Jag tycker att man kan vara schysst och köpa något om man tar upp en plats i en kvart tjugo minuter, kanske till och med en halvtimme. Men ibland är det ju som sagt inte läge att göra det innan man ger sitt barn mat och att kalla på vakter för att köra bort en förälder som matar sitt barn är ju helt bisarrt.

  Nästa vecka åker vi till Hrönns farmor och farfar.

  Mikkan: Jaså, och jag fick inte vara med. Vilken dag passar dig?

  SvaraRadera
 5. Att kalla på vakter är helt bisarrt, i second that!

  SvaraRadera
 6. Och lina heter jag ju...

  SvaraRadera
 7. Jasså, du ville ut och supa två helger i rad! Det hade jag aldrig gissat! :D Min kusse var i stan så HON gjorde stan osäker medan jag mest hängde med på ett hörn...

  Det sker en viss kulturkrock mellan nybliven singel och snart sju år i förhållande... Men vi hade kul ändå som tur var!

  Jag kan alla dagar! Alltid! Jag är ju nu en blandning av både hemmafru och lyxfru. Det vill säga att jag städer 20 minuter innan Anders kommer hem från jobbet och resten av tiden sitter jag mest av...

  Alla dagar utan fredag kom jag på... Så name a day!

  SvaraRadera
 8. Plötsligt vet jag inte alls vilken dag som skulle passa. *semester-koma*

  SvaraRadera