torsdag 30 juni 2011

2997 kommentarer till så blir det tårta sen. Kom igen!

Ha, jag lurade er! Och mig själv. Det blir inget tusenkommentarsjubileum. Eftersom det tydligen redan lämnats tvåtusentre kommentarer. Jag skyller på gmail som buntar ihop konversationer lite slumpmässigt.

5 kommentarer:

 1. Nämen...ett kort på dej. Titta vad man hittar bara man letar lite. :)

  http://www.mobilblogg.nu/ekoblid/2010/08/28/19:21:48/ni_har_v_l_inte_missat.html

  SvaraRadera
 2. Va! Har du vart med i Vem vet mest? Hahaha! Varför talar du tyst om detta!?! Hur gick det?

  SvaraRadera
 3. Helena: Det finns säkert fler kort på mig på den bloggen. Eftersom den är min mans :)

  mikkan: När är ett naturligt tillfälle att resa sig upp, klinga lite i glaset, harkla sig och säga "Jag är inte mycket av en talare, men jag har varit med i Vem vet mest och jag åkte ut i andra rundan"?

  SvaraRadera
 4. Alltid! Hahaha! Och nu får jag inte se avsnittet heller :(

  Men varifrån fick du modet att du skulle va med? Eller ska jag säga idén? Jag är mäkta imponerad av att vara vän med en TV-stjärna!

  SvaraRadera
 5. Det var väl någon kväll när jag satt hemma och kunde svaren på "alla" frågor och tänkte att vilken idiot som helst skulle kunna vinna där. Obviously not. Men till min stora glädje gick det inte bättre för den trefaldiga Jeoparymästaren jag mötte. Det handlar (faktiskt) en hel del om att ha turen att få rätt frågor, och att inte freaka ur när man ska kolla åt rätt håll och stå rakt och allt vad som krävs samtidigt som man ska svara på frågor. Det är sjukt mycket svårare på riktigt än när man sitter hemma i tv-soffan och häcklar.

  SvaraRadera