onsdag 22 juni 2011

Bara gör't!

Ni är några stycken som verkar intresserade av konceptet menskopp. Good for you. Sådana tendenser vill jag gärna uppmuntra, även om jag varit för lat för att själv skriva en hyllning, men på fitt for fight-bloggen finns ett käckt inlägg (och inom kort en menskoppsskola) som jag varmt rekommenderar.

4 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt köpt en efter din rekommendation! Jag hann få hem den precis i tid för att testa en dag förra cykeln, och jag är positivt överraskad! De första timmarna kände jag att den satt där, men det var inte särskilt obehagligt. Sedan var det lätt att glömma bort den! Att få ut den första gången var inte lätt, men sedan gick det bättre. Och den är SÅ mycket bekvämare än tampong! Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Jag har haft menskopp i +5år och det är den bästa investering jag någonsin gjort. Fan vad jag är glad att jag ramlade över en tråd på AFF där den diskuterades.

  SvaraRadera
 3. Lisa: Problemet när man känner av den är oftast att man stoppar in den för långt, som man gör med tamponger. Jag kan hålla med om att det var lite läskigt första gången den skulle ut, fast den har ju ingenstans att ta vägen, så den kan ju inte försvinna :) Håller man sig bara lugn och avslappnad brukar det gå bra. Första cykeln sparade jag dessutom en stump av "antennen" för att vara säker på att få tag på den, men nu när jag är van har jag klippt bort så mycket det bara går så den är helt rund undertill. Kul att du också gillar din menskopp!

  J: Eller hur! Som jag sa till någon häromdagen: Om grejen att få barn är det som toppar min lista över saker som förändrat mitt liv så ligger menskoppen lätt på andraplats. Det är en skam att man inte får information om den redan i puberteten!

  SvaraRadera
 4. Jag vill också :-(

  SvaraRadera