tisdag 10 april 2012

Efterlysning

Till ett reportage i tidningen Amningsnytt söker redaktionen en stockholmsfamilj som har inrett sitt hem amningsvänligt. Hör av dig till chefredaktör Elisabeth Ubbe på red@amningsnytt.se om du eller någon du känner har anpassat hemmet till amning på något sätt.

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte... är inte en av de fantastiska grejerna med amning just att man inte behöver någon utrustning utöver brösten och något att sitta på? (Alltså inga flaskor, flaskborstar, flaskvärmare, flasktorkställ etc). Jag kan inte ens föreställa mig hur ett amningsanpassat hem skulle se ut. "Titta, här har vi en så kallad stol, en ovanlig sak i många hem men vi har faktiskt en sådan för att kunna amma"?

  SvaraRadera
 2. Synd att vi inte bor i Stockholm då, vår amningssäng i tv-rummet var det första vi ställde på plats när lillan kom ut ur sjalen :)

  SvaraRadera
 3. Helen: Haha, jo, jag är med på vad du menar. Men. Det finns ju faktiskt till och med särskilda amningsfåtöljer att köpa. Vissa "justeringar" av hemmet är det säkert många som gör. Typ kittar upp med fler kuddar i soffan eller ett litet sideboard att ha dryck och fjärrkontroller på.

  Hilda: Amningssäng i vardagsrummet låter ju helt briljant.

  SvaraRadera