tisdag 21 maj 2013

Jobba, jobba, jo-o-bba!

V a r j e  gång jag ska skriva mitt namn på mobilens minitangentbord skriver jag Jobba istället för Jonna. Varje gång. Minst ett par–tre gånger. Kanske borde jag helt enkelt byta namn. Kanske borde också ordet "kul" byta namn till "kuk" eftersom jag varit på vippen att bemöta samtliga föräldrar som hört av sig för att tacka ja till hemulens kalasinbjudningar så.

8 kommentarer:

 1. Klassiker, jag råkar också skriva kuk ofta. MEN det var inte det jag skulle skriva om utan - VAR i ditt bloggarkiv bör jag leta efter en knäckig müsli som du skrev recept på för längesedan? År okänt. Ska också passa på att tipsa om min norska väninna som är din motsvarighet här i min vardag, vars blogg jag tror skulle intressera dig. Den handlar om förskolan, genus och allt möjligt här i landet som är ca 10 år efter t.ex Sverige. Hon läser såklart redan din blogg :)
  Kmirkovic.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips, nu följer jag henne!

   Müslin hittar du, precis som Maja påpekar här nedanför på amningshysteri.blogspot.se/2010/08/this-is-why-jag-har-slutat-kopa-musli.html. Bra att du påminde mig förresten, det var ett tag sedan jag gjorde den nu!

   Radera
 2. Min telefon är sämst på att gissa vilket ord jag ska skriva, känns som den hittar på det konstigaste den kan...

  Jag njuter av att barnet somnade halv 8 och läser igenom halva din blogg Jobba, gillar mycket! Hittade ett müslirecept: http://amningshysteri.blogspot.se/2010/08/this-is-why-jag-har-slutat-kopa-musli.html?m=1 låter gott, ska försöka orka koka ihop en egen sats.

  Hälsar Maja från AH (hälsade på riksträffen) som själv har jobbat ett år som bambatant (aka bambabrud enligt några barn i 5:an.. för en tant va jag ju inte då (19 år) (slut på paranteser))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag blir nästan pinsamt peppad när jag får glada tillrop för det jag skriver här!

   Radera
 3. Kuk att läsa! ;-) Jag reagerade mest på att du faktiskt fått svar på kalasinbjudningarna! Hur gick det till, liksom? O_o

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, hör det inte till att svara när en blir inbjuden till något?

   Radera
  2. Det gör det såklart, men jag tycker det blivit vanligt att bara ignorera kalasinbjudningarna och dyka upp eller ej som man känner... :/

   Radera
  3. O_O Så hade jag aldrig kunnat med att göra! Just de här inbjudningarna skickade jag via sms och det är ju snabbt och smidigt gjort att svara på, men om jag skickar riktiga inbjudningskort brukar jag skriva till o.s.a.-datum. Svarar personen ifråga inte så utgår jag från att hen inte tänkt komma.

   Radera