fredag 4 oktober 2013

Men jag knarkar i allafall inte

Det känns "sådär" att min unge ipaddade sig själv till sömns i soffan innan jag hann fixa kvällsmat. Till middag åt hon ett par tre grönsaksstavar och dessförinnan en bulle. Det är ju tur att svenska barn får mat i förskola och skola. Synd bara att de inte får tänderna borstade där också.

Jag veeet att det här är en jävla petitess egentligen, alla barn somnar väl från tandborstning och kvällsmat någon gång ibland, men när jag sätter igång och ångestar över mitt kassa föräldraskap så rullar det liksom bara på och plötsligt känns det som att jag inte är ett dugg bättre än far min som kallade en burk oliver och en skål godis för middag och lät mig somna i haschdimmorna i skinnsoffan framför tv:n varje kväll när jag var där.

3 kommentarer:

 1. Tror du är en fantastisk mamma!

  SvaraRadera
 2. Ikväll sa Björn "du är en bra mamma" efter att jag precis hade skrikit åt honom och ryckt honom i armen. Vet inte var han fick det ifrån, och jag var tvungen att säga att idag har jag verkligen inte varit det, men jag försöker så gott jag kan. Man kan ju inte göra så mycket annat.

  Missad kvällsmat och tandborstning tror jag är helt försumbart så länge ungen känner sig trygg och älskad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, haha, när ens barn säger att en är bra när en helt kass får en ju bara sämre samvete.

   Radera