lördag 27 mars 2010

Fel fokus

O (syftande på att på kanalplatsen där MTV brukar finnas visas för tillfället bara några gröna knytnävsstora pixlar): MTV är rätt futuristiskt nuförtiden.
J: Har vi MTV?!

Ja, sedan jag flyttade till stan för ungefär tio år sedan har jag haft MTV. Men det är ju tydligen aldrig för sent att blir exalterad.

3 kommentarer:

 1. haha, charmboll! jag kommer förresten gärna och inspekterar balkongburen vid tillfälle. här går det sinneslångsamt, fått upp några fulpinnar men kom på att trallen måste oljas och grejas med innan pinnar fästs och hej och hå. men lagom tills vi flyttar om några år kanske även vår balkong är kattsäkrad..

  SvaraRadera
 2. Själv blev jag vansinnigt sugen på att skaffa mig lite trall som jag såg ligga och skräpa när vi var på k-rauta och köpte material till själva buren. Men det får bli ett senare projekt. Det är nog med utgifter ett tag framöver här.
  Hur ser er påsk ut? Sugna på att komma över och kolla på katter och balkong och kanske äta något en av dagarna?

  SvaraRadera
 3. k-rauta, det var dit jag borde åkt!! istället irrade jag runt på bauhaus och hornbach, innan jag förvirrad och lite rädd klev in på bygg-max. där hoppade lilla gumman-känslan på mig snabbt som blixten, men efter att ha blivit ivägsjasad till såga själv-hörnan (ute. i regnet.) förvandlades jag till supergirl och sågade fint och inte i fingrarna! nu ska eländet bara upp.. om det vänligen kunde sluta vara så jävla blött ute hade jag fixat det för längesen :)

  hänga i helgen är en möjlighet, ska leka roomservice hemma idag och på fredag (John jobbar), lördag blir sväng till Tjörn, men wtf - låtom oss höras via mobilder el dyl?

  SvaraRadera