lördag 20 november 2010

Day 12 – What’s in your bag

På vilken nivå ska jag lägga mig? Livets ryggsäck eller någon gammel handväska som hänger i hallen? Jag antar att det blir det senare eftersom deadline för den här uppgiften är om nio minuter. I så fall:
- Plånbok
- Telefon
- Nycklar
- Pass
- Två servetter från Condeco
- Menskopp
- Ett halv paket tuggummi
- Kulspetspenna
- Hörlurar

6 kommentarer:

 1. menskopp?

  Snälla berätta om denna uppfinning. Fungerar den på riktigt?

  SvaraRadera
 2. Let me put it this way: Jag kommer troligtvis aldrig mer köpa tamponger eller bindor. Den är så jääävla bra. Håller i cirka tio år, sköljs bara ur med ljummet vatten och eventuellt mild tvål vid varje tömning och kokas innan den läggs undan till nästa månad. Man behöver inte tömma varje gång man går på toa som iallafall jag kände att jag var tvungen att göra när jag använde tampong, skönt t.ex. om man är någonstans där man inte kan tvätta händerna ordentligt. Funkar också jättebra att bada med och framför allt så är det billigt, miljövänligt och skonsamt mot slemhinnorna.
  Och min man hävdar att jag till och med är mindre otrevlig att ha att göra med i samband med mens sedan jag skaffade den.
  http://dignelius.blogg.se/2009/july/freedom-like-a-shopping-cart.html

  SvaraRadera
 3. Såg nu att ingen av länkarna i mitt inlägg från förra året funkar men på http://menskoppen.se/ finns det mycket info att hämta. Jag vet också att Julia Skott skrivit i hyllande ordalag om den bland annat här: http://juliaskott.wordpress.com/2009/07/08/menskopp-2-electric-boogaloo/ och på http://www.youtube.com/watch?v=QfHF0p7X4MI finns en demonstration på hur den används.

  SvaraRadera
 4. Jag har använt menskopp i 5-6 år och kommer a l d r i g använda bindor eller tamponger igen. Näver.

  SvaraRadera
 5. Ja, typ så. Jag känner en som inte trivdes med sin, annars har jag bara hört om positiva erfarenheter.

  SvaraRadera
 6. Och det är ju ingen stor utgift även om man inte skulle trivas :)

  SvaraRadera