torsdag 3 mars 2011

Berätta gärna i en kommentar

Jag har fått indikationer på att det ska krångla att posta kommentarer här på bloggen. Är ni flera som faktiskt haft något på hjärtat men inte lyckats framföra det? Jag väljer att tolka det så, framför att de senaste dagarnas uteblivna respons berott på att jag inte haft något av värde att blogga om.

8 kommentarer:

 1. Eventuellt så är det kommentarsformuläret. Blogspot har ju flera olika alternativ och det här "inbäddade" är det som har mest problem, särskilt med vissa webbläsare. Testa att ställa om det till pop-up eller ny sida istället (under inställningar).

  SvaraRadera
 2. jag har lämnat en hel del kommentarer som sen aldrig fastnar. så tankarna fanns där. - och det verkar vara likadant nu...

  SvaraRadera
 3. För mig har det varit problem med kommentarerna sedan jag hittade hit. Jag måste alltid klicka på "skicka kommentar" minst 3 gånger innan det fungerar. Jag har sett det på många andra bloggar också, så jag har inte brytt mig så mycket.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte blivit hörd :-(
  Det har stått skickat, men sen syns jag inte ....
  Jeanette AH

  SvaraRadera
 5. Yes, 3:e ggn gillt!!!
  Jeanette AH

  SvaraRadera
 6. Colombialiv: Tack för tipset!

  Lisa: Oj, jag har själv aldrig haft något problem att posta när jag ska svara på kommentarer, men på andra bloggar har jag stött på patrull desto oftare.

  Jeanette: :)

  SvaraRadera