söndag 20 mars 2011

Tänk om amning var en icke-fråga

Om det inte var något konstigt att ha en åsikt och amma samtidigt. Och den man pratade med fokuserade på vad man hade att säga istället för att det låg ett barn och åt mellanmål i ens famn. Så är det faktiskt i stora delar av världen, men inte på ställen som räknas såklart, för hur skulle det se ut egentligen?

Tipstack till Höstlycka!

6 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild! Jag älskar att presidenten är så obesvärad av amningen att han till och med har handen på hennes axel. Tänk om det kunde vara så här!

  SvaraRadera
 2. Eller hur! Handen på axeln är verkligen pricken över I.

  SvaraRadera
 3. Fantastisk bild! Mer så!

  Har nog aldrig lämnat avtryck här men vill säga att jag gillar det du skriver. Roligt och smart.

  SvaraRadera
 4. Jag ammar alltid mina barn sådär utan att tänka på vem som ser eller var, när, hur. Att amma är väl det mest naturliga i denna värld, ge föda åt ett barn. Har inte fått några direkta reaktioner av någon, där jag bor i Malmö. Men när jag tänker efter ser jag väldigt få som drar fram patten var som helst utan att bry sig. Synd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ju fler som gör som du desto mindre grej blir det ju. Hatten av för dig.

   Jag har också försökt att inte bry mig så mycket om omgivningens eventuella åsikter, men jag förstår att inte alla orkar, särskilt inte om amningen strular.

   Tyvärr upplever jag att samhället blivit mer barnfientligt än när jag själv var liten, men det beror säkert delvis på vart en bor.

   Radera