torsdag 15 december 2011

Odling nivå ett

Gillar du brysselkål? Har du en jordplätt? Mer krävs inte. Den sorten jag har på lotten heter Long Island. Rekommenderas varmt.

4 kommentarer:

 1. oh fantastiskt!! jag såg på området vi odlar på att några hade lyckats riktigt bra med brysselkål, det var så galet fint - och jag tycker dessutom det är så gott. ett måste till nästa år, tack för tipset:) trodde det var ganska svårodlat..

  /Jennie

  SvaraRadera
 2. Jag satte min brysselkål på friland och det gick hur fint som helst. Jag har vattnat den två eller tre gånger när det var som varmast och torrast i somras, annars har jag ignorerat den totalt. Tycker absolut att ni ska ge Long Island en chans. Gamla kultursorter är över lag mer lättodlade tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Näää, usch. Brysselkål luktar å smakar ILLA. Vill ej äta nånsin. Som majs, minst lika äckligt. Cheetahn äter en del majs. Men av blöjan att döma går den rakt igenom oprocessad. Skumt. Jag som aldrig äter majs själv fattar inte. Vet du?

  SvaraRadera
 4. Nu tycker jag att du är lite vrång.

  Det där med majset har jag också noterat. Funderar ibland på om det är någon idé att äta majs alls, om man kan tillgodogöra sig det överhuvudtaget. Kanske ett tips till de där kidsen som äter bomull för att hålla sig "slanka".

  SvaraRadera