torsdag 2 februari 2012

Day 1 – Your view today

Tvättid. Som Josefine noterade så har vi ett torkrum. Inte ett eget såklart utan ett gemensamt för allt löst folk som bor i det här huset. På ett ungefär femtio hushåll. Eller fyrtionio. För egentligen finns det två tvättstugor med varsitt tillhörande torkrum, men eftersom en person (i det femtionde hushållet) envisas med att tvätta och torka kläder som hen först frotterat sig i hästgödsel med i den ena, så får vi andra dela på den andra. Vi brukar i snitt lyckas få tag på en tvättid var åttonde dag. Det är inte jätteofta för en barnfamilj.

3 kommentarer:

 1. Här har det varit i snitt var tionde dag. Himla skitjobbigt faktiskt. Och vi har också ett torkrum. Skoj att titta på i bärselen när man hänger upp, tycker kiddo.

  SvaraRadera
 2. Vi hittade en liten tvättmaskin som faktiskt fick plats i vårt minimala badrum, och herregud vad skönt det är att slippa tvättstugan! Enda nackdelen är väl att vi alltid har kläder hängande på tork hemma istället för att få det överstökat under en tvättid.

  Björn har förresten varit och utforskat tvättstugan, och onda mamman satte igång torkrummet för att se om han skulle tycka det var kul. Det gjorde han inte, och nu vill han inte gå in i torkrummet mer.

  SvaraRadera
 3. droppar: Hade det varit lättare att få tvättid hade vi inte behövt ha alls så mycket kläder som vi har nu. Ungen har liksom tre uppsättningar vinterställ.

  Lisa: Haha, typiskt när man ska vara en skojig förälder att det bara blir fel :)

  Hoppas på stambyte snart, och i och med det lite möjlighet att föra fram önskemål angående utformning av nytt badrum. Här är inget gjort sedan huset byggdes -54.

  SvaraRadera