torsdag 23 februari 2012

Jag är inte rojalist, men...

...vad är grejen med allt hat? Vill vi avskaffa monarkin eller är vi mer intresserade av att bara släpa ut kronprinsessfamiljen på torget peta på dem med en spetsig pinne?

Jag borde eventuellt sluta hänga på twitter.

7 kommentarer:

 1. personligen tycker att jag att det är lite otäckt hur hårt folk uttrycker sig och hatar, oftast är det ju mest hat mot själva ungen i sig och inte mot monarki och allt vad det innebär vilket vore mer logiskt - som jag sett än så länge. tycka vad man vill om monarki (personligen tycker jag det är rätt festligt). ser så sjukt många kommentarer i stil med "fasiken att det inte blev missfall" "hoppas ungjäveln är missbildad" och massa sånt. hur kan man önska det om en liten unge, som bara råkade vara född kunglig.

  SvaraRadera
 2. Word.
  Hörde en namnkunnig gubbe idag på radion säga att vi har monarki så länge svenska folket vill ha det.
  Med det sagt borde det ju finnas konstruktivare grejer för motståndarna att göra än att köra något hat-race som bara får dem att framstå som osympatiska idioter.
  De har ju redan en hel del argument på sin sida, om man säger så...

  SvaraRadera
 3. Håller helt med. Tycker att det känns obehagligt hur folk uttrycker sig om detta barn - det är ju ett BARN det handlar om!

  Även om jag inte tycker att det är bra med monarki så är jag glad för själva familjens skull, på ett personligt plan. Ett barn som föds är alltid (eller bör vara) en stor glädje.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar iden med ett kungahus, det ger lite magi i våra annars trista svenssonliv. :))

  Jag har stört mig enormt på alla idioter som sprider sitt hat omkring sig.
  En födsel är väl alltid något glädjande? Blir inte nästan alla lite mosiga och glada när det kommer ett nytt liv?

  Just nu är jag mest nyfiken på vem som ska fota dom?

  SvaraRadera
 5. Oftast gillar jag Twitter, men vid vissa tillfällen gör jag det inte. Som när folk hatar eller när folk talar om för andra vad de ska tycka.

  SvaraRadera
 6. http://www.aftonbladet.se/debatt/article14426495.ab

  Hej Jonna, du som uttrycker dig så väl. Jag tänkte på dig när jag läste det här. Skriv snälla! Det här är ju kaos! Jag tänkte att du kanske ville höja "debatten" några nivåer. Kan hon få in en sådan krönika måste utrymme finnas till allt som finns som är så mycket bättre.
  Ha det gött!
  /Lotta

  SvaraRadera
 7. Nixa: Eller hur?!

  Sofia: I inlägget jag skrev först (och raderade) var jag inne på precis den linjen. Normalt är det ju den sidan som inte har några argument som går till personangrepp.

  Jenny: Jag blev väldigt rörd när jag hörde Daniels ord på presskonferensen efter förlossningen. Men det får man väl inte bli längre i det här jävla landet! :)

  Icka: Du skulle nog gjort ett bättre jobb än Carl Philip :)

  Fifi: Jag avföljde en hel bunt personer, som jag dittills tyckt verkat vettiga, efter nyheten om prinsessfödseln.

  Lotta: Jag har valt att förtränga att jag läst den där texten. Hoppas att de flesta förstår att kvinnan som skrivit den inte är vid sunda vätskor.

  SvaraRadera