onsdag 8 februari 2012

Day 6 – Dinner

Vi hade planerat att äta en särskilt snygg rätt i måndags, så att vi skulle kunna ta glättiga bilder på den till utmaningen. Vi begick dock misstaget att låta mig vara ansvarig för inköpen. Eftersom jag bara kan komma ihåg tre saker om jag inte har en lista blev det inget med den rätten.

Istället fick vi freestyla utifrån vad vi hade i frysen: en liten burk ospecificerad grönsakssås (troligtvis något med riven morot, röda linser och tomat) och en klump quornstrimlor. I skafferiet hittade vi två block äggnudlar. Helt ok smakmässigt men inte särskilt snyggt och definitivt inte vad vi tänkt oss. Som livet i stort antar jag.

3 kommentarer:

  1. Av nån anledning ser all mat vi lägger upp som eh... kräks... på foto. Vi skulle få lägga upp typ en tesked av det vi gjort och sen lite snyggt och jättespontant skvätta balsamico runt för att det ska se någorlunda aptitligt ut tror jag.

    SvaraRadera
  2. Tänkte på det när jag funderade på att börja matblogga... det skulle inte vara nån skillnad på fotona. "Och här har vi ytterligare en röra med... något i och lite potatis på sidan".

    SvaraRadera
  3. Josefine: Haha, jag vet känslan. Det ser skitsnyggt ut på tallriken men så fort man tar en bild förvandlas det till bajs. Platt bajs.

    SvaraRadera