onsdag 10 april 2013

Cirkulera mera

På senare tid har jag känt ett allt mer skriande behov av att vara med i en bokcirkel. Jag tänker mig att vi läser böcker som är bra men inte jättetjocka eller med allt för långa kapitel och att vi träffas hemma hos någon (obs, inte hos mig eftersom det inte går att vara ifred här!) eller i nödfall café-/barmiljö med dämpad belysning och rimlig ljudnivå. Vi dricker te och/eller vin, kanske äter vi ost också. Vilka är på?

11 kommentarer:

 1. Drömmen! Får jag vara med?

  SvaraRadera
 2. Attans att du inte bor i Sthlm nu va...då hade jag bjudit in dig till min bokcirkel. Vi läser Ryssar är såna som gillar björkar just nu å vi är extremt opretentiösa å alla får vara med å diskutera oavsett om en läst boken...

  SvaraRadera
 3. Jag! Om vi hade bott i samma stad förstås.

  SvaraRadera
 4. Åh, jag funderade precis på att gå med i en cirkel som biblioteket arrangerade, men din låter betydligt mer lockande. Hade en bokcirkel under flera år som precis lade ner, och nu känns det som att jag behöver ett cirkeldatum för att ens avsluta en bok.

  SvaraRadera
 5. Jag är otroligt frestad, men är redan med i en bokcirkel och hinner inte med en till. Hoppas du får igång en, det är ett väldigt trevligt sätt att umgås och man får läsa böcker man kanske inte hade valt annars (på gott och ont...)

  SvaraRadera
 6. Åh vilken toppenidé! Synd att vi bor på varsin sida om landet:p
  Lycka för dem som kommer ingå i cirkeln :)

  /PPD

  SvaraRadera
 7. Fortfarande aktuellt? / blogghen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Vi har vår andra träff imorgon 18:30 (troligtvis på Kino). Sugen på att hoppa in?

   Radera