onsdag 30 januari 2013

Finn minst ett fel

Vad är det med Tradera som får helt vanliga småbarnsföräldrar att helt mista vett och sans? Vem köper en begagnad Lindex-tröja för 155 spänn (plus 24 kronor till i frakt)?! Särskilt som samma tröja finns att köpa ny för 57:50 pix (inklusive expeditionsavgift). Hörrni, sluta vansinnesbuda!

8 kommentarer:

 1. Visst är det helt galet!?! Ok om inte alla vill gå på loppis för att fylla sin avkommas garderob, men när kläderna blir dyrare än nypris? Helt tokigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänker att det är lika delar speljävul och dålig koll på nypriser som gör att folk går igång så på budgivningarna.

   Radera
 2. Haha, vad galet! Jag handlar gärna på tradera, men då ska det vars billigt. Har dock skälv sålt saker som det känt som att jag lurat folk, men de har ju själva budat upp priset...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet hur du menar. Det har inte hänt just när jag försökt sälja barnkläder, men jag har varit med om det i andra sammanhang.

   Radera
 3. Extra surt när man själv bara lyckas sälja jeans för en krona...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, precis! Jag gjorde mig ett jävla besvär och fotade en miljon babyplagg och skrev annonser häromåret och så gick hälften för en krona styck medan den andra hälften förblev osålda.

   Radera
 4. Haha. Älska internet. Det är underhållande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad roades generationerna före oss av egentligen?!

   Radera