söndag 13 januari 2013

Jag ska aldrig mer dricka gå och lägga mig sent

Ok, då är det officiellt. Det är med sorg i hjärtat jag härmed meddelar att jag har gått och blivit för gammal för sånt här. Med "sånt här" menar jag gå ut på lokal med mina bästa pojkvänner, äta en rejäl burgare, dricka fyra varken jättestora eller jättestarka öl och åka hem innan det blir nattrafik.

Eller så är det bara att kliva upp före fan (vid sextiden) morgonen därpå och sen åka till Plikta jag vuxit ifrån. Såna som jag tycker det är mer lagom tempo att sitta vid ett fönster och titta på småfåglar som äter talgboll i äppelträdet utanför. Kanske dricka ett litet glas sherry och kissa ner fåtöljen också.

(Jag har tydligen också blivit för gammal för att se en hel biofilm utan att bli akut kissnödig och behöva mackla mig ut till toaletten mitt i. Det vet jag eftersom jag försökte mig på det medan jag väntade på att resten av sällskapet skulle sluta jobbet.)

3 kommentarer:

  1. Själv kände jag mig bakis, efter att ha varit ute till hela 18.30, och klämt i mig 1.5 normalstarka öl. Försöker skylla på förkylning, men har å andra sidan satt upp en fågelmatare utanför köksfönstret...

    SvaraRadera
  2. Jag orkar vara ute till max 21.30 och dricka max 2 öl nu för tiden..

    SvaraRadera
  3. Jag är med andra ord i gott sällskap. Tack båda två!

    SvaraRadera