måndag 27 december 2010

Skämshörnet

I dare you. Jag vet att jag inte är den enda. Hur ser det ut i era skämshörn?

7 kommentarer:

 1. Jag satt precis och suckade över att vi bor alldeles för litet. Just nu har vi mer ett skämshus än hörn. Skulle behöva starta ny blogg för det. Skämshuset.se.

  SvaraRadera
 2. Ganska mycket skäms överallt, men uppe i ett rum där jag har sygrejer och så, där blir det att man kastar in _allt_. Så det är skämsrummet.

  SvaraRadera
 3. Ah... skämsskrivbord här. Men jag rensade undan gamla räkningar och satte dem i en pärm igår - insåg att jag senast gjorde det i maj.

  SvaraRadera
 4. Räkningarna får alltså ligga i en ytterst oorganiserad hög på skrivbordet i omkring ett halvår innan jag gör nåt åt dem (förutom att betala dem förstås - ingen Lyxfällanvarning här).

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha bildbevis!

  Det här skämshörnet är förresten inte mitt enda, men det råkar vara lokaliserat i en del av lägenheten som är "klar". Övriga skämshörn finns i rum där det inte är omtapetserat och där det inte hänger tavlor på väggarna osv. så de räknas inte på samma sätt.

  SvaraRadera
 6. Just nu är hela våran lägenhet ett skämshörn, jag får nog ta och städa lite ikväll eftersom min pojkvän kommer hem imorgon och jag alltid brukar klaga på att han stökar ner...

  haha, alla är väldigt engagerade i den här bebisen över huvud taget; första barnbarnet/syskonbarnet, det är stort!

  SvaraRadera