söndag 23 oktober 2011

Linnéplatsen 12:19

Jag ser en kvinna med hundvagn. Alltså en barnvagn för hundar. Trodde det var ganska mycket only in Japan på sånt, men tydligen inte.

8 kommentarer:

 1. Jag har sett sådana vagnar i skyltfönstret på en djuraffär i Linné, men jag har inte sett någon in action så att säga. Herre gud...

  SvaraRadera
 2. Här på Hisingen har vi en tanta som har sin katt i en barnvagn. Men det är nog mer crazyness än fashion, om vi säger så...

  SvaraRadera
 3. Hundvagnen kan jag förstå att man köper om man redan har en stor hund och sedan skaffar en valp som inte vare sig kan gå på promenader eller vara ensam hemma medan man måste gå ut med den stora.

  Annars så vet jag inte...

  SvaraRadera
 4. Hej! Nu har jag testat balsammetoden ett tag och det känns väldigt bra. Håret är inte lika torrt. Provar mig fram med lite olika balsam.. Har även köpt en duschcreme från Weleda utan SLS och har slängt en massa skit som stod i badrumsskåpet, känns mycket bra!

  Jag har en fråga till. :) Hur tvättar du Hrönns hår? Du sa att du inte använder schampo på henne heller. Kör du balsammetoden? Tänker mig att Mira inte vill bli masserad i hårbotten i 2 minuter.. Funderar på att bara köpa ett bättre schampo utan SLS. Hur gör du?

  SvaraRadera
 5. Fifi: Haha, ja, det är en helt annan värld än den jag lever i.

  Lina: Talar hon i tungor också, och har hon katter även i håret?

  mikkan: Jag har svårt att se det som normalt beteende i det fallet också, men så är jag ju inte hundägare heller. Här rörde det sig om två hundar, till synes jämngamla, som åkte i vagnen. Ingen hund promenerade för egen maskin.

  anne: Hennes hår behövs inte tvättas alls ofta och schampo känns helt överflödigt. Några gånger i månaden tvättar vi med balsam och då borstar vi samtidigt igenom håret med en sån här borste (jag anväänder samma borste till mig själv både när jag använder balsam och när jag bara sköljer håret). Jag vet inte hur lång tid det tar exakt, men den masserar hårbotten väldigt bra.

  SvaraRadera
 6. Jonna - Ska man borsta med den medan man har balsam i alltså? Har fattat som att man inte ska borsta när håret är blött. Men det kanske inte är samma sak med en sån borste.

  Vart kan man köpa en sån?

  SvaraRadera
 7. Tja, hon skulle nog kunna tala i tungor vid behov. Hon kan nog lätt kniva dig om du kollar snett på hennes kisse också! Hon skulle aldrig ha en katt i håret, den ska minst ha en liten barnvagnstron!

  Sen till det viktigare: HUR, verkligen HUUUUUR, kan Hrönns hår inte behöva tvättas så ofta? Jag känner mig som världens äckligaste mamma när jag bara tvättar elsas typ två gånger i veckan! Och det har ju inget med flottighet att göra (om man inte räknar att gnida ett stekt ägg mot luggen som flottighet) utan att det typ bosätter sig hela maträtter i den ungens fluff!

  SvaraRadera
 8. anne: Jag har köpt den hos min frisör och hon använder den alltid en sådan hon har balsam i mitt hår, men jag har inga belägg för att det inte skulle förstöra håret så jag kan egentligen inte rekommendera den med gott samvete :)

  Lina: Ju oftare man tvättar Hrönns hår desto smutsigare blir det, det är som att skiten fastnar bättre när det är nytvättat (så upplever jag mitt eget hår också förresten). Men jag sköljer det ju typ tusen gånger i veckan och det tycker jag känns som att det räcker för att vi inte ska få några vanvårdsanmälningar på oss.

  SvaraRadera