söndag 30 oktober 2011

Käften Sys!

Allt jag begär är att någon ska visa mig hur man stickar ett par benvärmare i resårstickning, men Sys ba: bakom, under, provlapp. All work and no play.
Fuck you Sys, säger jag, du är en jävla glädjedödare. Jag ska aldrig mer sticka. Inte förrän tidigast ikväll åtminstone.

4 kommentarer:

 1. Nu är jag lite trött och kanske inte fattar riktigt... Men att sticka benvärmare är ju jättelätt, bara att varva räta med aviga. Se till att de är vidare där nere vid fötterna, men kanske sy in några resårtrådar så att de inte kasar ner över vaderna...

  Fan, kanske skulle börja konstruera mönster. Jag är mycket precis och målande i mina beskrivningar! Hahaha! Not!

  SvaraRadera
 2. Åh jag förstår dig. Vad jag svor i början! Men så gav det sig bara så där, och det visade sig att det inte var så knivigt.

  SvaraRadera
 3. mikkan: Jaha, sen när blev du handarbetsexpert? Häftar du inte typ upp gardinerna istället för att fålla dem? Men för all del, kom gärna förbi och instruera mig någon dag. På strumpstickor (eller vad fan det nu heter när man har fem stickor och stickar runt runt runt, like a record, spinning...) hade jag tänkt att det skulle ske också.

  Mamma Toad: Jo, jag misstänker att jag kommer sitta och låta självgod som mikkan vilken sekund som helst om jag bara tar mig över tröskeln. Eventuellt borde jag dock vänta några dagar tills min PMS är över innan jag ger mig på det igen.

  SvaraRadera
 4. Det ena utesluter inte det andra! Sticka har jag gjort massor i mina dagar, fast nu var det väldigt länge sedan. Men när det begav sig så stickade jag med lätthet vantar i princip ur minnet. Det lär ju inte hända igen. Men ett par benvärmare är nog inget problem...

  SvaraRadera