måndag 17 oktober 2011

Hej, jag är dum i huvudet och min väska är så stor att jag löst egen platsbiljett för den

Alltså, det här med att vägra hoppa in ett snäpp till fönsterplatsen. I rusningstrafik. När bussen är så full att det knappt går att stänga dörrarna. Vad var straffet på det nu igen?

4 kommentarer:

 1. Att få stå resten av året? Eller alltid hamna bredvid någon som inte duschat sista halvåret?

  SvaraRadera
 2. Man får verkligen hoppas att personen i fråga satte sig på ett säta där det låg ett riktigt äckligt nytuggat tuggumi, som fastnade på personens byxor och satt där och äcklade sig en bra stund innan det upptäcktes. Så slapp nästa perosn som skulle sätta sig där att sätta sig i kladd, dessutom.

  SvaraRadera
 3. Jag är en sån där hemsk människa som sniffar upp de som låtsas sova med väskan bredvid sig på eget säte.
  Sen spelar det ingen roll om det finns något ledigt säte en bit bort för DÄR ska jag sitta. Och så får de vackert flytta på sin väska annars gör jag det åt dem.

  Kanske bör tillägga att jag naturligtvis inte gör så om bussen är halvtom. men jag stör mig något så kopiöst på folk som tycker att deras väska har större rätt till sätet än medpassagerarna.

  SvaraRadera
 4. Helena: Att resten av året få stå bredvid någon som inte duschat på ett halvår. Hela tiden. Inte bara på bussen.

  lisakristin: Haha, det kanske var därför hon inte kunde hoppa in, för att hon satt fast.

  Mona: Jag också, men idag var det så sjukt mycket människor på bussen att det omöjligt gick att pressa sig fram till kvinnan som vägrade hoppa in. Det där påståendet om väskan har jag egentligen inget belägg för, jag tog det bara för givet eftersom det brukar stå en väska innanför folk som bara måste sitta ytterst.

  SvaraRadera