lördag 13 augusti 2011

Fria Tidningen

Tycker du som vi att det behövs en ny dagstidning i Sverige? En dagstidning för alla som bryr sig om miljö, demokrati, frihet, djurrätt, jämställdhet, fred, global och lokal fördelning av resurser, men mindre om börstips, olyckor, kändisskvaller och bostadsannonser?

Nu försöker vi starta en sådan tidning. Målet är att Fria Tidningen ska komma ut som dagstidning (fem dagar i veckan) nästa år. Men för det krävs det att tillräckligt många innan dess har föranmält sig för prenumeration. Har vi 11 500 prenumeranter så kan vi få det att gå runt och då kör vi (i dag har vi 5 500). Vi hoppas därför att alla ni som prenumererat och stött oss genom åren även vill stödja detta, vårt största och viktigaste projekt hittills, genom att föranmäla er. Du betalar först när tidningen börjar komma ut fem dagar i veckan, men vi behöver din anmälan redan nu för att säkert veta att det blir tillräckligt många prenumeranter.

Vi kommer att ha en solidarisk prissättning där du betalar efter förmåga. Med autogiro kan du välja mellan följande prisnivåer:
Subventionerat för dem med liten ekonomi: 125 kr/månad
Ordinarie pris: 165 kr/månad
Stödpris för dem med möjligheter att bidra med mer: 205 kr i månaden (då ingår din lokala tidning en gång i veckan).

Du anmäler prenumeration genom att skicka ett mail till pren@fria.nu med alla dina adressuppgifter, telefon och vilken prisnivå du vill ligga på. Märk mailet femdagars-autogiro.

Vill du inte betala med autogiro utan faktura kan du anmäla det och välja längd på prenumerationen på fria.nu/pren. Där kan du även anmäla dig om du vill börja prenumerera redan idag eller vill ha någon av våra lokala Fria tidningar.

Stort tack för ditt stöd
Fria Tidningar

PS 11 500 är inte jättemånga prenumeranter. Men vi har, med våra små resurser, svårt att nå ut till alla som är trötta på dagens medielandskap i allmänhet, och den totala borgerliga dominansen av morgontidningar i synnerhet. Därför blir vi väldigt glada om du vill hjälpa oss att sprida detta till andra som du tror kan vara intresserad av ett alternativ på den alltmer likriktade mediemarknaden. Du kan göra det genom att skicka detta eller ett eget skrivet mail till dem. Har de aldrig haft Fria innan kan de få en månads gratis provprenumeration genom att maila sina adress- och kontaktuppgifter till pren@fria.nu.
Sprid också gärna vår webbsida och facebookevent om vår dagstidningssatsning. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar