fredag 26 augusti 2011

U-W

Vingverkstan
Efter påtryckningar finns nu en missionshusblogg. Tanken är att jag ska lägga in bilder här så folk kan se hur det går med mitt projekt. Jag tycker själv att det går väldigt segt. Men det går i alla fall framåt. Jag behöver en hel stab av hantverkare och ... tålamod. Det går liksom inte att knäppa med fingrarna.


Jag har insett att det inte hjälper att drömma om arbetsrum/kontor/stuga vid slut av väg att få vara ifred och jobba i. Man måste tydligen ta itu med det också. Som mamma efter alldeles för många om och men gjorde.

Writtenbyalex
31 år, tvåbarnsmor och just nu mammaledig frilansjournalist. Det här är en dagboksblogg som mest handlar om familjeliv, föräldrafunderingar och mammatankar. På en gästbeskrivning på ett bröllop stod det "Från lattemamma på söder till waldorfmorsa på backen" – den beskrivningen stämmer ganska bra. Välkommen!


Ska jag dra det där om mig och min fascination för mammabloggar en gång till eller känns det som att ni kan det nu? Den här bloggen placerar sig på något vis i "mitten". Det låter kanske tråkigt, men räds ej. Med det menar jag bara att den varken handlar om att sälja allt och flytta till en djungel eller om hur bra det är med skrikmetoder och time outs. Däremot om genomtänkt och respektfullt föräldraskap. Och en massa annat.

2 kommentarer:

  1. Är det ett hus som din mamma renoverade? Gud vad fint! Hade ju varit en perfekt sommarstuga!

    SvaraRadera
  2. Hon köpte ett gammalt missionshus för att någonstans att jobba ifred och hade tänkt använda det både som verkstad/ateljé och galleri.

    SvaraRadera