torsdag 4 augusti 2011

Plötsligt sitter du på bänken och bakar lavendelkakor

Var det inte just häromdagen du kom till oss?

5 kommentarer:

 1. Åh gulle!

  Receptet på lavendelkakorna?!?

  Å så ser jag en kitchenaid i bakgrunden. Vad säger du om den? Har fått intrycket att motorn är klen å att den inte räcker för stora degar. Är ju samtidigt väldigt fin. Funderar på en Ankarsrum annars kanske. Recension?

  SvaraRadera
 2. fint! kommer hjärtans gärna och fikar btw, bara så löjligt dålig på att svara på mess...

  SvaraRadera
 3. motvalls: Receptet hittade jag all thanks to Lisakristin. De blev mer som bondkakor än jag förväntat mig, och det menar jag i positiv bemärkelse.

  Jo, det stämmer att motorn inte är superstark, men den funkar bra för mig som ändå aldrig gör några riktiga storbak. Och så är den ju så snygg så man vill ha den famme jä,t :) Ankarsrum har jag däremot ingen koll på.

  Em: Gött. Ni är välkomna.

  SvaraRadera
 4. Kul att kakorna blev bra! Jag tror man blir lite beroende av dem.

  Vi har en Elektrolux, som numera heter Anakrsrum, som är bra! Som jag förstått det klarar den större degar, och hade vi haft plats, hade vi haft dem framme jämt :)

  SvaraRadera
 5. Åh tack för recept å info! Ska baka dem idag. Har en Boschassistent som min morbrors mamma vann på bingolotto på 90-talet. Den funkar helt okej men är ganska plastig å motorn låter skumt ibland. Är dock för snål för att köpa ny när jag har en fungerande. Men när den inte håller längre blir det nog en Ankarsrum.

  SvaraRadera