söndag 14 augusti 2011

L

Lady Dahmer
Vill du läsa om en feministisk småbarnsmorsa med orakade armhålor som brevväxlar med seriemördare, tjatar om genus och tvättar håret utan shampoo så har du kommit till rätt ställe!!


Hörde jag någon säga alternativt föräldraskap? Let's prenumerera!

Lasses bildblogg
En bildblogg om Lars Ohly och hans arbete som partiledare för Vänsterpartiet


Alltså, jag förstår att upplägget på Lasses bildblogg är ett stilgrepp, men kan ändå inte låta bli att tycka det är lite gulligt. Typ som när Lady Dahmers pappa facebookar.

lillelivetochjag
Om hur livet kan ändras över en natt och bli hur bra och hur jobbigt som helst, allt på samma gång


Jag tyckte att det var rätt tufft att bli morsa, trots stabilt äktenskap med engagerad barnafader. Hur/om jag hade rott i land med situationen om han istället tagit avstånd och krävt DNA-test är jag glad att jag sluppit uppleva. Den här tjejen verkar däremot klara det alldeles galant.

liz blogg
Byggnadsvårdande tokromantiker, kroniskt upptagen av egen utveckling på alla områden. Sysslar med konst och är ständigt uppslukad av processen.


Jag har kvar mammas nummer i telefonboken också. Ibland funderar jag på att ringa för att få höra hennes röst på telefonsvararen, men hade jag vågat göra slag i saken skulle jag såklart bara mötas av ett meddelande om att abonnemanget är avslutat eller, ve och fasa, numrets nya främmande abonnent. Så jag läser hennes bloggar om och om igen istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar