torsdag 29 september 2011

Intermission

I väntan på Godot att jag ska producera ett vettigt inlägg rekommenderar jag att ni utmanar er själva med det här fittiga testet. Jag är glad och lättad att jag hade alla rätt på första försöket. Bekänn gärna om och i så fall vad ni hade fel på. Om ni vågar.

Ps. Inatt drömde jag att jag sprang på min pappa nere i källaren här i huset. Får se vart detta leder. Tyvärr brukar mina varsel inte slå helt fel.

9 kommentarer:

 1. Neeej.. hade två fel, men då har jag heller aldrig hört talas om skänklar, så chansade på det och klitorisskaft. Nu blire bakläxa!

  SvaraRadera
 2. Jag fattade inte riktigt, men tror jag fick alla rätt...

  SvaraRadera
 3. Alla rätt! men jag kände att jag inte hade riktigt koll på det där med klitorisgrejerna, och så tyckte jag det var en spännande ändtarm..

  SvaraRadera
 4. 88 poäng, 15 rätt (blandade ihop klitorisollon och -skaft).

  SvaraRadera
 5. Klitorisskaft och klitorisollon hade jag satt på varandras ställen. Skänklar hamnade rätt tack vare uteslutningsmetoden... Jag trodde helt ärligt att det skulle gå sämre än så.

  SvaraRadera
 6. Alla rätt men det där med skänklar och skaft var inte självklart för mig.

  SvaraRadera
 7. Jag erkänner att skänklar var nytt för mig också, och passar på att än en gång tipsa om den folkbildande bloggen fitt for fight som jag lär mig massor och blir väldigt inspirerad av att läsa. Det var där jag hittade länk till det här testet också.

  SvaraRadera