lördag 24 september 2011

Kulturuniform

Som vanligt om lördagmorgnar går de flesta vagnar halvtomma, utom den jag åker med, som passerar mässan. Här är det kulturtanter högt och lågt, uppsluppen stämning och flerspråkigt. Trångt som i en sardinburk.

Det märks ganska väl vilka som är på väg till Bokmässan. Själv sticker jag dock ut ur mängden (not) i min bob-frisyr och färgglada sjal. Funderade på att hoppa av vid en annan hållplats, som en avledande manöver. Men vem skulle gå på det liksom?

8 kommentarer:

 1. Gärna när du ser kulturell ut på bokmässan, eller med ett glas vin, eller med en jättestor tekopp som du surplar lite speciellt ur!

  SvaraRadera
 2. Håller med mikkan, dags för en bild på dig här nu. :)

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Mikkan, någon av de föreslagna bilderna vill jag också hemskt gärna se!

  SvaraRadera
 4. Jag är helt värdelös på att ta kort på mig själv. Alltså inte så att jag bara ser lite lätt förståndshandikappad ut på bilderna, för det gör jag oavsett vem som fotar, utan jag lyckas liksom inte ens komma med på bilden, oavsett hur många speglar jag har till min hjälp. Men om jag lyckas engagera Oliver i en fotosession så är det mycket möjligt att mitt narcissistiska alter ego tar över och lägger upp bilderna här. Stay tuned.

  SvaraRadera
 5. Lägg ägg. Jag har också varit på bokmässan. Hade jag vetat att du var där hade jag ju velat träffa dig!

  SvaraRadera