fredag 23 september 2011

Måste bara reblogga följande:

Imorgon är det jag som laddar med febernedsättande och smiter ner på bokmässan en stund (läs: hela dagen). Bilden hittade jag hos Sofia.

Obs! Det är bara ungen som har vattkoppor, jag har en helt vanlig mansförkylning, jag har alltså inte planerat att ta Lars Vilks av daga med bältros.

5 kommentarer:

 1. Åååh!Snälla, smitta Lars Vilks med någon dödlig sjukdom. Jag fullkomligt haaaatar honom. Mediekåta idiot!

  SvaraRadera
 2. Kan jag få boka dig til nästa år?

  Jag har aldrig nån att gå med....

  SvaraRadera
 3. Är lite avundsjuk på alla som får gå på bokmässan. Några år sen jag var där sist. Även om det på sätt och vis är samma upplevelse varje gång, är det ändå nåt visst med att vara där.

  SvaraRadera
 4. Du känns ju inte direkt som en empatisk och klok människa som medvetet och med glatt humör gladeligen smittar ner dussintals om inte hundratals människor med förkylning. För det är just det du gör om du knallar ner på mässan i ditt tillstånd. Har man feber skall man definitivt inte ge sig ut. Men det är klart, inget skall väl få stå i vägen för ditt eget nöje. Skit i oss andra...

  / Dr. Nilsson

  SvaraRadera
 5. mikkan: Jag såg honom (tror jag), men vet inte om jag lyckades projicera några sjukdomar på honom på de typ tre meters avstånd från varandra vi befann oss.

  Icka: Självklart. Annars är det helt ok att gå själv också, det får alltid jag göra :)

  sarasbetraktelser: Jo, visst är det samma från år till år. Men vem vill missa chansen att köpa så mycket billig litteratur att man blir ruinerad?

  Dr. Nilsson: Egentligen tycker jag inte ens om Bokmässan utan gick dit enbart för att få smitta så många som helst med min mördarförkylning.

  SvaraRadera