tisdag 4 juni 2013

Först till kvarn och så vidare

Jo, just det. På Amningshjälpens riksträff vann jag en illrosa Fast Food amningsbaddräkt i storlek M, från BoobDesign. Snygg som fan och såklart oanvänd. Den har jag dock inte mycket användning för själv då jag trivs bäst i bikini och redan har en amningsvänlig sådan. Så att… om någon av mina läsare som kommer vara gravid och/eller ammande nu under badsäsongen är intresserad av den så är det bara att hojta till så får den byta ägare.

12 kommentarer:

 1. Åh vad fin! Jag är intresserad :) vad vill du ha för den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du bor utanför rimligt avhämtningsområde så får du gärna betala porto, annars vill jag inte ha något för den. Jag vill bara att den ska komma till användning!

   Radera
  2. Maila mig din adress på jonna punkt dignelius snabel-a gmail punkt com om du vill att jag skickar den.

   Radera
 2. Åhh va snällt :) har mailat! Kommer vara så fin så fin i sommar!

  SvaraRadera
 3. Sofie med Sonja5 juni 2013 15:49

  Attans att jag inte hann först, hade gärna köpt den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den var verkligen nåt att ha. Önskar att jag haft den första sommaren med Hrönn!

   Radera
 4. Åh ja den va himla fin! Måste läsa bloggar snabbare.

  När jag nu ändå kommenterar vilket jag ju aldrig gör så passar jag på att ställa en fråga till dig i egenskap av amningsexpert. Jag ammar min bebis, nu typ fyra månader och undrar lite kring detta med att bada o så. Jg älskar att bada, även att kallbada, men har undvikit det p.g.a rädd för mjölkstockning eller liknande. Ska amma nu i sommar o undrar lite om det är något man ska tänka på vad gäller att bada o så eller är det bara att köra på helt obehindrat utan att tänka på något särskilt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka komma till ro att svara på detta i ett separat inlägg!

   Radera
 5. Åh vilken fin! Har letat efter en bra baddräkt som funkar att amma, och den här verkar ju både snygg och praktiskt. Tror att det får bli en beställning på nätet innan vår semesterresa.

  Måste bara fråga nu när du har en hemma, har du någon uppskattning om hur den är i storleken? Tycker att många mammaplagg tenderar att vara en aning stora och vill inte råka beställa hem en för stor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är förvisso känd för mitt dåliga ögonmått men jag tycker den känns normal i storleken. Boob har annars en måttabell på sin hemsida, inte just för baddräkter men för t.ex. toppar, det kan ju ge dig ett hum om vilken storlek som är bäst för dig.

   Radera