torsdag 6 juni 2013

Slipsen i pannan!

På det hela taget var personalfesten häromdagen helt ok och i vanlig ordning när det är en kommunal tillställning så var det snabbt överstökat. Jag var hemma i god tid innan barnets läggning, mina tre (alkoholfria) öl packade jag aldrig ens upp ur väskan och jag knöt inga nya kontakter – trots att det var ett gött gäng på 70–80 kockar, lokalvårdare och vaktmästare som deltog – allt i sin ordning med andra ord.

Vi gick tipspromenad och med 12 av 13 rätt vann jag ett Lisebergskort. Svaret på frågan på bilden ovan var förresten Jemen, vilket jag tog på ren chansning. Sen bjöds det på grillat; tzay, kyckling, grillkorv och… *trumvirvel* hästkött!

Ungefär där peakade festen. Sen blev det kaffe och kaka och tack och hej.

7 kommentarer:

 1. Men skojar de med frågan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen aning. Jag försökte fråga om den när jag lämnade in mina svar för rättning, men de verkade inte sugna på att prata om det.

   Radera
 2. Hej. Jag ville bara kika in och säga att jag gillar din blogg. Jag driver också en blogg där jag skriver om min trasiga uppväxt, hur man går vidare, mitt tokiga liv och stora shoppingintresse. Mvh emmeli http://www.emmelisstyle.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var snällt! Jag ska kika in hos dig.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Den som skrev frågan har helt rätt i att Mecka ligger i Saudiarabien. Troligen menade hen att skriva "Mecka ligger på Arabiska halvön, i vilket land ligger Mecka"... eftersom Saudiarabien är ett, hm, land. Jemen har ingenting med saken att göra...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min gissning är att det istället för Mecka skulle så en annan någorlunda känd stad, någon som ligger i Jemen, i själva frågan. Men en konstig fråga är det ju hur som helst.

   Radera