onsdag 11 juli 2012

Önskerubrik: Min relation till Malou von Sivers

Är jag verkligen den enda som ser att människan är helt väck på skumpa och stämningshöjande piller?! vill jag skrika varje gång jag fastnar framför Efter tio (vilket tack och lov är ytterst sällan). Jag har såklart inga belägg för att det ligger till så, kanske har hon bara en sjukdom som får henne att framstå som lätt på lyran.

Kanske är det också bara jag som är pryd och tillknäppt, men att hon i två av fem sändningar i veckan dricker tillsammans med studiogästerna gör mig lik förbannat illa till mods. Att det går till så nuförti'n har jag heller inga belägg för, men när jag var föräldraledig för skitlänge sedan så champagnelunchades det både på torsdagar och fredagar.

Ska jag vara helt ärlig kan inte påstå att jag alls har någon relation till Malou von Sivers. Jag vill minnas att jag har tyckt illa om henne, men inte varför, så egentligen tycker jag nog mest bara synd om henne.

(Rubriken önskad av motvalls.)

6 kommentarer:

 1. Jag har jättesvårt för Malou. Som du tycker jag att hon verkar konstant påverkad, men också att hon gör grunda skildringar och tycks sakna all djupare kunskap om de saker hon tar upp. Såg du henne diskutera jungru Maria som kvinnoideal med Paulo Roberto? OMG! Malou och Skavlan! Helt obegripligt att de räknas som respekterade journalister.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig ens reflekterat över att Skavlan skulle vara journalist, trodde han var mer åt "entertainerhållet". Eller ja, så jävla rolig är han ju inte men jag kollar ibland för att jag tycker han har intressanta gäster.

   (Ps. Nej, jag har inte sett Paulo snacka kvinnoideal, då hade jag antagligen inte suttit här och svarat på kommentarer eftersom det är så svårt att göra det sedan huvudet exploderat.)

   Radera
 2. Hon är så dålig. Rent journalistiskt är hon pinsam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så? Jag ville också minnas att jag tycker hon gör ett allmänt dåligt jobb, men kunde inte komma på några exempel på rak arm (kollar som sagt inte så ofta).

   Radera
 3. Härligt med likasinnade, härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det "högt i tak". Hehe!

   Radera