söndag 12 augusti 2012

Skammens trestegsraket

När jag blir hembjuden till folk brukar jag alltid passa på att lite diskret slänga ett öga på vad de har i sina bokhyllor. Och döma dem därefter. Jag tycker i allmänhet att det säger en hel del om personen i fråga. Men lugn, bara lugn, jag är fortfarande vän med, och har respekten kvar för, (minst) en person som förvarar kristall och förgyllda prydnadsföremål på yta som borde vara reserverad för litteratur. (Själv har jag förresten tryckt in både garn och smycken där.)

Nyligen blev jag utsatt för en liknande granskning, då en fellow instagrammare uppmanade mig att visa upp vad hur det ser ut i vårt kylskåp. [Paus för obekväm stämning.] Men trots att det 1. inte innehöll någon vettig mat, 2. men däremot en bib och 3. dessutom var pinsamt ostädat, så tyckte jag faktiskt att det var en lite skojig utmaning och låter den därför flytta ut från instagram.

Ni är härmed allihopa utmanade. Seså, marsch pannkaka, ut i köket med er och fotografera! Berätta sedan gärna i en kommentar var jag kan beskåda resultatet (så att jag inte råkar missa någon).

10 kommentarer:

 1. Haha.... tyvärr. Det kan jag verkligen inte göra. De kommer ta barnen ifrån oss. Vi har inte städat kylskåpet efter semestern så det är väl vad man kan kalla ett "spännande" (alt. farligt) kylskåp nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog inte städat vår kyl sedan jul :)

   Radera
 2. Ska försöka komma ihåg det, nu är kylskåpet tomt eftersom vi har varit bortresta.

  Vad tyckte du om våra bokhyllor? (de i vardagsrummet är visserligen bara halva samlingen). Jag dömer också efter bokhyllor och tyckte er verkar smart och intressant (mycket fakta och politiskt/socialt medvetet) men lite för liten. Har ni fler böcker någon annnanstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Er bokhylla var helt klart mer respektingivande än vår. Kikade mest i regionen runt soffan, men tyckte den verkade varierande. Dock har vi nog lite olika smak på skönlitteratur.

   Vi har kassar och lådor med böcker på vinden och så har jag rensat rätt hårt också, försökt skänka bort sånt som jag känner att jag kan leva utan (Ätstört t.ex.). Har inte riktigt plats för fler bokhyllor om vi inte gör en home makeover först och det orkar jag inte :)

   Radera
 3. Lägger upp en bild på vårt imorrn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kul att få en liten inblick. Jag har hittat minst en gemensam nämnare i de kylskåp jag hittills fått titta in i.

   Radera
 4. Här är mitt kylskåp. :)

  http://medbebisibagis.wordpress.com/2012/08/16/vart-kylskap/

  SvaraRadera
 5. Kylskåp publicerat på bloggen, check!

  SvaraRadera