måndag 2 januari 2012

Teaser

Om allt går som smort, vilket det ju i och för sig aldrig gör, så kommer 2012 eventuellt att gå till historien som året då jag började twittra och instagramma. Ty efter en tids krångel med min gamla halvsmarta telefon klick-klicketi-klickade jag till mig en såndäringa iphone i förmiddags.

Så. Nu återstår bara en leveranstid på 3-5 vardagar, byte av abonnemang och portering av telefonnummer och sånt där så bör jag vara igång sen. Ska vi säga någon gång runt mars-april?

Håhåhå, hejdå socialt umgänge!

17 kommentarer:

  1. Vadå socialt umgänge? Menar du det man har när man kommenterar och får svar här på nätet?? ;)

    SvaraRadera
  2. Jäääjj!! Jag tror nog att det blir mer kontakt. Förresten, finns det några såna där goa semilussekatter kvar?

    SvaraRadera
  3. Jag twittrar inte men påInstagram hitar man mig! Kul! Oc då kan vi chatta med varandra. Både videochatt och som vanligt.

    Kul ku!

    SvaraRadera
  4. Helena: Ja, nu när du säger det. Vad är egentligen socialt umgänge? :)

    Elizabeth: Det finns två kvar. Om en stund finns det nog noll. Men jag är inte den som är den. Jag kan nog svänga ihop något annat gott om du är sugen på att komma förbi. Jag är ledig hela den här veckan.

    Icka: Jag kan tänka mig att Instagram är något för dig :)

    SvaraRadera
  5. Åh, ser fram emot att följa dig både på Twitter och Instagram!

    SvaraRadera
  6. Vad kul!
    Jag har funderat på det men inte kommit till skott att twittra ännu... Hur hittar man dig där?

    SvaraRadera
  7. Jag funderar på att vara lite ledig nån dag. Torsdag kanske. Kan man använda ditt nummer eller har du nåt annat under porteringen?

    SvaraRadera
  8. Fifi: Detsamma!

    Sagogrynet: Ingen aning, jag återkommer när jag fixat ett konto och lärt mig hur man gör :)

    Elizabeth: Ok, bara för att jag sa att jag är ledig hela veckan så har jag såklart bokat in att åka hem till Olivers mormor och hjälpa henne med... något (jag är väldigt insatt som du märker), vet inte vilken tid riktigt. Men om vi förutsätter att jag ska vara där på förmiddagen så borde jag vara fri och ledig igen på eftermiddagen.

    SvaraRadera
  9. Ps. Mitt gamla vanliga nummer ska funka åtminstone fram till den 11:e (och förhoppningsvis efter det också).

    SvaraRadera
  10. Twitter ska jag nog klara av, men vad sjutton är instagram? Fin ny design på bloggen förresten (inte för att det var något fel på den gamla)!

    SvaraRadera
  11. Tack, jag satt så länge och velade om hur jag skulle ha det att jag blev helt blind till slut. Men i morse när jag kollade med "nya" ögon så kändes det helt ok.

    Instagram är klubben för inbördes beundran där man kan kolla på och gilla bilder som ens kompisar tagit med sina iphones och sedan lagt på en massa filter på.

    SvaraRadera
  12. Å, här händer det redan saker! Fint nytt bloggutseende tycker jag [och påminns om att 'ny bloggheader' har stått på min att göra-lista kusligt länge].

    Du får meddela twitternick å det snaraste [trot du kommer att gilla, jag finns där som 'slackermorsa'], Instagram hyser jag agg mot, fast enbart efter att brutalt blivit dumpad för denna app igår kväll [Hönspappan skaffade den då].

    SvaraRadera
  13. En gång tänkte jag börja twittra. Men så förstod jag inte hur man gjorde det från mobilen. Gammal är äldst, men kan inte teknik...

    SvaraRadera
  14. fast nu gick det! michaelabarck heter jag! och jag har än så länge gjort två inlägg. det ena mer ointressant än det andra :D

    SvaraRadera
  15. rookiemom: Kul att du gillar min lilla remake!

    Twitternick kommer troligtvis att annonseras i ett eget inlägg så att ingen missar det (hej hybris!).

    mikkan: Synd bara att du ska vara så jevvla hemlig jämt. Oliver försökte börja följa dig, men du har på någon funktion som gör att inbjudan krävs.

    SvaraRadera
  16. jasså, det visste jag inte! ska se om jag kan ordna... vilket jag inte tror :D

    SvaraRadera
  17. Nu tror jag att det ska gå... Hade nog som sagt kryssat i hemlighetsrutan av gammal vana...

    SvaraRadera